Tottenham komt valse start te boven in Bern

17 augustus 2010, 22:38   Bijgewerkt: 17 augustus 2010, 23:29

Tottenham Hotspur kan opgelucht ademhalen. Op bezoek bij het Zwitserse Young Boys Bern leken de Engelsen alle kansen op deelname aan de groepsfase van de Champions League al na een half uur vergooid te hebben, maar door doelpunten van Bassong en Pavlyuchenko bleef de schade uiteindelijk beperkt tot 3-2. 

Het brutale Bern, in de vorige kwalificatieronde verrassend te sterk voor Fenerbahçe, stond na 28 minuten op 3-0 door goals van Lulic, Bienvenu en Hochstrasser. Een afgang dreigde voor Tottenham, maar nog voor rust maakte Bassong er 3-1 van. Door de 3-2 van Pavlyuchenko, tien minuten voor tijd, dwong de ploeg vervolgens toch nog een redelijke uitgangspositie voor de returnwedstrijd in eigen stadion af.

Voor Sparta Praag zit het CL-avontuur er al vrijwel op. De Tsjechen verloren thuis met 0-2 van MSK Zilina, de kampioen van Slowakije. De Scandinavische tweestrijd tussen Rosenborg BK en FC Kopenhagen is nog niet beslist. In Noorwegen werd het 2-1 voor Rosenborg. Voor Kopenhagen scoorde ex-Ajacied Jesper Gronkjaer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen