Liverpool verliest zonder Mascherano bij City

23 augustus 2010, 22:55   Bijgewerkt: 24 augustus 2010, 09:05

Liverpool heeft ook de tweede topper in de Premier League in ruim een week tijd niet weten te winnen. Nadat The Reds in het openingsweekend met 1-1 gelijkspeelden tegen Arsenal, kregen ze maandagavond pak slaag bij Manchester City. Door goals van Gareth Barry en Carlos Tevez (2) won City op het eigen Eastlands met 3-0.

Beide clubs startten in Manchester met één Nederlander in de basis. Nigel de Jong begon bij City, terwijl Dirk Kuyt - nog steeds met Internazionale in gesprek – bij de bezoekers aan de aftrap verscheen. Ryan Babel mocht twaalf minuten voor het einde invallen van Liverpool-coach Roy Hogdson.

Toen Babel binnen de lijnen kwam, was de wedstrijd al gespeeld. City leidde toen immers met 3-0. Gareth Barry bracht The Citizens na twaalf minuten aan de leiding. Na rust breidde Carlos Tevez met een doeltreffend schot van dichtbij de voorsprong uit tot 2-0. Dezelfde Tevez bepaalde even later de eindscore op 3-0. De Argentijn trof doel uit een penalty, die werd toegekend na een overtreding van Skrtel op Johnson.

Liverpool moest het overigens stellen Javier Mascherano. De aanvaller was volgens zijn coach Hodgson ‘mentaal niet in staat om te spelen, omdat er volop over zijn toekomst wordt gespeculeerd’. Naar verluidt is Mascherano persoonlijk rond met FC Barcelona, maar wil Liverpool niet meewerken aan een transfer naar Camp Nou. De Engelse ploeg verlangt een transfervergoeding van 30 miljoen euro, waar Barça niet meer dan 15 miljoen euro, plus Alexander Hleb en Martin Cáceres, wil bieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen