Van Nistelrooy doet het weer voor HSV

28 augustus 2010, 17:19   Bijgewerkt: 28 augustus 2010, 17:30

Als Robin van Persie inderdaad afhaakt voor de komende interlands van Oranje, is er eigenlijk maar één man die hem kan vervangen: Ruud van Nistelrooy. De spits toonde zaterdag opnieuw zijn scherpte, door zijn ploeg Hamburger SV in de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt over het dode punt te helpen: 1-3.

Nadat de stand lang 1-1 was, hielp Van Nistelrooy zijn ploeg in de 81ste minuut op voorsprong door een corner van Zé Roberto half liggend in te koppen. Dit was voor Van Nistelrooy alweer zijn derde doelpunt van het seizoen, na zijn dubbele productie van vorig weekend in de topper tegen Schalke 04 (2-1). Na de treffer van Van Nistelrooy maakte Paolo Guerrero er nog 1-3 voor HSV voor, waardoor de ploeg de volle winst uit twee duels heeft. Een andere Nederlander, Joris Mathijsen, maakte het eerste Hamburgse doelpunt. Ook hij kopte een corner van Zé Roberto binnen.

VfL Wolfsburg, de ploeg van coach Steve McClaren, speelde een bizarre wedstrijd tegen FSV Mainz. Door goals van Dzeko (twee) en Diego stond Wolfsburg rap met 3-0 voor en leek de wedstrijd beslist, maar Mainz vocht zich terug en won uiteindelijk met 3-4. Vijf minuten voor tijd maakte Adam Szalai het winnende doelpunt voor Mainz.

Bij Werder Bremen, één van de tegenstanders van FC Twente in de Champions League, eiste Marko Arnautovic een hoofdrol voor zich op. De oud-Tukker scoorde twee keer en hielp zijn ploeg daarmee aan een 4-2 overwinning op 1.FC Köln.

Een andere titelpretendent, FC Schalke 04, liep forse schade op. Op eigen veld verloor de vice-kampioen van vorig seizoen verrassend met 1-2 van Hannover 96. Hierdoor is Schalke, mogelijk de nieuwe club van Klaas-Jan Huntelaar, nog puntloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen