Oar debuteert bij Utrecht, Twente zonder Bajrami

29 augustus 2010, 13:47   Bijgewerkt: 29 augustus 2010, 13:52

Door de absentie van Dries Mertens maakt Tommy Oar zijn debuut in de basis bij FC Utrecht. De Australiër vormt samen met Ricky van Wolfswinkel, donderdagavond driemaal trefzeker in het Europa League-duel met Celtic, en Edouard Duplan de voorhoede. Laatst vermelde is de vervanger van de geblesseerde Jacob Mulenga.

Mertens werd vrijdag voor twee wedstrijden geschorst naar aanleiding van zijn klap aan Veli Lampi in het treffen met Willem II. Aan die ontmoeting hield Alje Schut ook een straf over. De centrumverdediger wordt daarom vervangen door Sander Keller. De plek van de geblesseerde Nana Asare wordt ingenomen door Barry Maguire.

Thuisploeg FC Twente start de confrontatie met Utrecht met enkele wijzigingen ten opzichte van de wedstrijd tegen Vitesse, die vorige week in Arnhem met 3-0 werd gewonnen. Roberto Rosales speelt in plaats van Bart Buysse rechtsback, terwijl Emir Bajrami zijn plek in de aanvalslinie aan Luuk de Jong moet afstaan. De Jong was in het Gelredome goed voor twee doelpunten. Marc Janko, die samen met Bryan Ruiz en De Jong de voorste linie bezet, maakte de andere Enschedese treffer. 

Opstellingen

FC Twente: Mihaylov; Rosales, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli; Brama, Janssen, Chadli; De Jong, Ruiz, Janko

FC Utrecht: Vorm; Cornelisse, Keller, Wuytens, Nesu; Maguire, Silberbauer, Lensky; Duplan, Van Wolfswinkel, Oar

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen