Zenit wint ruim bij Lokomotiv, Ook CSKA pakt zege

29 augustus 2010, 18:29

Zenit St. Petersburg stevent af op zijn tweede Russische titel in de clubgeschiedenis. De koploper zette zondag het uitduel met Lokomotiv Moskou om in een 3-0 zege en zet daardoor nummer twee Rubin Kazan, de titelhouder, op zes punten achterstand. Zenit heeft bovendien nog twee wedstrijden tegoed.

Danny, Aleksandr Bukharov en Roman Shirokov doelpuntten voor de ploeg uit Sint Petersburg. Lokomotiv eindigde de wedstrijd met tien man. Dmitri Torbinski liep in de 56ste minuut tegen zijn tweede gele kaart van het duel aan.

CSKA Moskou, in verliespunten de grootste titelrivaal van Zenit, triomfeerde ook. De hoofdstedelingen deden dat op eigen veld over laagvlieger Alaniya Vladikavkaz (2-1). Doumbia en Tosic maakten de CSKA-treffers. Florescu deed in de toegevoegde tijd met een rake penalty nog iets terug namens de bezoekers.

Door de winst nadert CSKA Rubin Kazan tot op één punt, maar ook de Moskovieten hebben nog twee wedstrijden tegoed ten opzichte van de landskampioen. De marge tussen Zenit en CSKA bedraagt zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen