Ajax laat transfer Hadouir afketsen

Koen Freriks
30 augustus 2010, 19:37   Bijgewerkt: 30 augustus 2010, 19:44

Ajax ziet af van de komst van Anouar Hadouir. De Amsterdammers wilden zich versterken met de aanvaller van Roda JC, maar bereikten geen akkoord met diens Limburgse werkgever. "Waarom het nu is misgelopen, weet ik niet", baalt de speler van zijn afgeketste transfer.

Een overgang van Hadouir naar Ajax leek vanmiddag nog in de maak. Martin van Geel, technisch directeur bij Roda JC, gaf aan geen hoge eisen te stellen tijdens de onderhandelingen. De Limburgers wezen twee aanbiedingen af, waaronder een ruil met Mitchell Donald, maar volgens Van Geel heeft Ajax niet vanwege financiële redenen afgezegd.

"Dat het nu niet doorgaat kán niets met de financiën te maken hebben", aldus Van Geel tegen Voetbal International. "Het heeft blijkbaar andere redenen, maar apart is het wel."

"Ik ben te teleurgesteld om te praten", was het eerste commentaar van Hadouir. "Sinds ik van de interesse van Ajax hoorde was ik heel enthousiast. Zeker omdat ik wist dat Roda zijn medewerking wilde verlenen. Ik wil graag een stap hogerop, dan is Ajax een fantastische uitdaging. Waarom het nu is misgelopen, weet ik niet. Maar duidelijk is wel dat met het stuklopen van dit verhaal vandaag mijn droom uiteen is gespat.'"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen