'Robinho op weg naar Milan, Borriello naar Juve'

31 augustus 2010, 13:49   Bijgewerkt: 31 augustus 2010, 13:58

De voorhoede van AC Milan bestaat komend seizoen mogelijk uit Ronaldinho, Zlatan Ibrahimovic en Robinho. Na de komst van Ibrahimovic staat ook Robinho op het punt om een contract te tekenen bij de Italiaanse club. Volgens diverse Engelse en Italiaanse media is hij momenteel in Milaan voor de medische keuring.

Naar verluidt heeft AC Milan met Manchester City al een akkoord bereikt over de transfersom voor de Braziliaanse international. In Engeland kwam Robinho de afgelopen jaren niet uit de verf en Man City verhuurde hem vorig jaar al voor zes maanden aan Santos, waar hij zijn plek in de Braziliaanse WK-selectie veilig stelde.

De overstap van Robinho naar Milan is nog afhankelijk van de plannen van Marco Borriello. Alleen als hij vertrekt, heeft Milan de sportieve en financiële ruimte om Robinho aan de selectie toe te voegen. Diverse media melden dat Borriello in gesprek is met Juventus. Eerder werd al duidelijk dat een andere spits van AC Milan, Klaas-Jan Huntelaar, de club verlaat. Hij gaat aan de slag bij het Duitse Schalke 04.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen