Terugslag voor Sneijder

13 april 2006, 16:11

Daags na zijn rentree op het veld heeft Wesley Sneijder te maken gekregen met een forse tegenvaller. De middenvelder, die woensdag tegen Vitesse als invaller in actie kwam, heeft opnieuw last gekregen van zijn hamstring. Het is dan ook hoogst onzeker of hij zondag kan spelen in de cruciale uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Tegenover de mogelijke afwezigheid van Sneijder staat voor Blind wel de terugkeer van Urby Emanuelson en Steven Pienaar. Volgens Blind zijn beide spelers fit genoeg om zondag in actie te kunnen komen. 

Daags na de bizarre wedstrijd tegen Vitesse, waarin Ajax in de slotfase een achterstand omboog in een 2-1 zege, was de wedstrijd tegen de Arnhemmers nog altijd het gesprek van de dag. Blind snapte zelf ook weinig van het onzekere spel van zijn ploeg. "Het is voor mij ook gissen waarom ballen over twintig meter met een stuit worden gegeven. Of waarom ballen niet voor de man uit worden gespeeld, waardoor de vaart eruit raakt. Die dingen vallen niet te ontleden", aldus de trainer op de website van Ajax.

Blind was daarentegen wel te spreken over het spel van invaller Angelos Charisteas, die met een doelpunt en een assist van onschatbare waarde was voor de Amsterdammers. "Ik ben ontzettend tevreden over Charisteas en heb respect voor de manier waarop hij met zijn rol omgaat. Het is niet altijd makkelijk, maar hij doet het prima tijdens de trainingen en als invaller. Qua voetbal en strijd is hij goed bezig. Tegen Vitesse, maar eerder ook tegen Roda JC, heeft hij belangrijke bijdrages geleverd. Charisteas is een prima alternatief voor Huntelaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen