AFC: "Interesse uit Australië in Perez"

3 september 2010, 13:09   Bijgewerkt: 3 september 2010, 17:26

Kenneth Perez heeft zich inderdaad aangemeld bij amateurvereniging AFC, zoals RTV Noord-Holland donderdag al meldde. Volgens een woordvoerder van de club is de kans echter bijzonder klein dat de 36-jarige Perez voor het eerste elftal van de Amsterdamse club, dat uitkomt in de nieuwe Topklasse, gaat spelen. 

De zegsman meldt dat Perez zich heeft ingeschreven 'om de mogelijkheid open te houden om daar te spelen'. Mocht hij in actie komen, zal het voor het tweede elftal zijn. Daar spelen ook onder meer de gebroeders Witschge en Bryan Roy. Het eerste elftal, dat op zondag speelt, is geen optie. "Op zondag heeft Kenneth waarschijnlijk te weinig tijd. Ook omdat hij activiteiten voor de Deense televisie wil verrichten. Bovendien is er een aantal clubs geïnteresseerd, waaronder een club in Australië."

Perez hoopt nog altijd op een nieuwe profclub. Hij stond tot afgelopen zomer onder contract bij FC Twente, maar besloot zijn aflopende contract niet te verlengen. De Deense middenvelder kwam in 1997 via MVV naar Nederland. Daarna speelde hij voor AZ, Ajax en PSV. Met FC Twente werd hij vorig seizoen landskampioen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen