AZ legt Van Geel stadionverbod op

14 april 2006, 08:38

Martin van Geel is de komende vijf jaar niet welkom bij AZ. De technisch directeur van Ajax, die in het verleden jarenlang bij AZ werkte, heeft van de Alkmaarse voorzitter Dirk Scheringa een stadionverbod opgelegd gekregen. "Dit slaat nergens op", reageert de met stomheid geslagen Van Geel in De Telegraaf op het opmerkelijke nieuws uit Noord-Holland.

Van Geel vernam het nieuws via een aangetekende brief die vrijdag bij hem bezorgd werd. De verhoudingen tussen Van Geel en AZ zijn al moeizaam sinds hij afgelopen zomer plotseling overstapte naar Ajax. Deze transfer werd hem niet in dank afgenomen en bovendien polste hij vervolgens veelvuldig Alkmaarse spelers om dezelfde overstap te maken. Deze acties schoten bij AZ in het verkeerde keelgat. 

Van Geel reageert verbijsterd op zijn merkwaardige stadionverbod. "Ik wilde vooral de goede dingen van mijn dienstverband in Alkmaar koesteren, maar dit gaat nu wel heel erg ver. Dit slaat echt nergens op. Ik zou in mijn functie gebruik maken van kennis die ik bij AZ heb vergaard. Dat was de reden. Zelf wil ik er niet al te veel over zeggen. Ajax zal zich er in ieder geval niet bij neerleggen en op korte termijn contact met AZ over de affaire opnemen", aldus de technisch directeur van Ajax. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen