Verbeek hoopt op spektakel tegen AZ

14 april 2006, 14:07

Bij het duel tussen Heerenveen en AZ kunnen voetbalfans wellicht het beste een '3' invullen op hun toto-formulier. De Friezen zijn vrijwel zeker van de zevende plaats. Alleen een nederlaag met grote cijfers tegen AZ zou er toe kunnen leiden dat de Friezen zakken naar de achtste plaats. 

Voor AZ is de situatie vergelijkbaar. De Alkmaarders staan stevig op de tweede plaats, maar een nederlaag tegen Heerenveen zou er nog voor kunnen zorgen dat Feyenoord de Noord-Hollanders passeert. De Rotterdammers spelen immers in eigen stadion tegen RBC en kunnen daarbij werken aan het doelsaldo.

Hoewel beide ploegen dus dik tevreden zullen zijn met een punt, weigert Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek vooraf te tekenen voor een gelijkspel. "Wat zondagmiddag betreft, hoop ik op een aantrekkelijke en spannende wedstrijd. Duels tegen AZ staan daar doorgaans wel garant voor. Wijzelf zullen er in elk geval al het mogelijke aan doen om onze aanhang een goede wedstrijd voor te schotelen", zegt de trainer op de website van zijn club.

Heerenveen zal zich vervolgens, via de play-offs, moeten zien te plaatsen voor Europees voetbal. "Dat is en blijft de belangrijkste doelstelling", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen