Sneijder helpt Internazionale aan eerste zege

11 september 2010, 20:04

De eerste overwinning van het seizoen is binnen voor Internazionale. De houder van de Champions League vloerde in het eigen Giuseppe Meazza Stadion Udinese met 2-1. Wesley Sneijder bereidde één doelpunt voor namens de topclub uit Milaan.

Sneijder deed in de zevende minuut van zich spreken. De Nederlandse middenvelder slingerde een corner voor het strafschopgebied. Zijn trap werd nog weg gestompt door de keeper, maar Lucio pikte de bal op en schoot in de rebound raak (1-0).

Udinese liet zich echter niet van de wijs brengen door de vroege tegentreffer. Na dik een half uur kopte Antonio Floro Flores de gelijkmaker binnen, maar voldoende voor een punt was dat niet. Mehdi Benatia deed het werk van zijn teamgenoot te niet door hands te maken in het zestienmetergebied, wat tot een strafschop leidde. Vanaf elf meter maakte Samuel Eto’o geen fout en bezorgde hij Inter de winst (2-1).

Voor Inter is het de eerste zege van het seizoen. De titelhouder begon de competitie twee weken geleden met een doelpuntloos gelijkspel bij Bologna. Daardoor staan de Milanezen nu op vier punten, wat wel genoeg is om koploper te zijn. De concurrentie komt later dit weekend echter nog in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen