Ontevreden Jans denkt aan wijzigingen

Ger
13 september 2010, 11:55

Ron Jans is allerminst tevreden over het spel van SC Heerenveen in het thuisduel met Vitesse (2-1). De oefenmeester overweegt zijn elftal naar aanleiding van de fletse prestatie op enkele posities te wijzigen.

De kritiek van Jans richt zich vooral op de middenvelders, die weinig controle over de wedstrijd hadden. "De middenvelders van Vitesse oogden veel rustiger", aldus de trainer op de website van SC Heerenveen. Ook spits Bas Dost kwam tegen Vitesse niet uit de verf. Hij was in de ogen van Jans te veel bezig met zijn mislukte acties. "Dat irriteert hem en dan haalt hij zichzelf uit zijn spel, terwijl hij zich juist moet blijven focussen op zijn sterke punten."

Jans heeft geduld met Filip Djuricic, die tegen de Arnhemmers niet goed inviel. "Iedereen wil dat hij in de basis speelt en dan ook nog een schittert. Hij is echter nog maar achttien. Filip zijn probleem is dat hij pas gaat denken op het moment dat hij in balbezit komt, terwijl hij van tevoren al moet weten wat hij kan en gaat doen. Filip kan het wel, dat bewijst hij bijna wekelijks op de training. Zodra hij dat structureel laat zien, speelt Filip iedere week."

Sluitpost Kenny Steppe ging ogenschijnlijk in de fout door een inzet van Vitesse-speler Davy Pröpper te laten glippen. Jans: "Ik moet eerst de beelden terug zien. Misschien stond er een speler in de baan van het schot. In ieder geval was het een bal in de korte hoek en die is voor de keeper."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen