Schut: "Utrecht moet heel goede avond hebben"

15 september 2010, 18:42

Na de sensationele overwinning op Celtic begint morgenavond voor FC Utrecht de groepsfase van de Europa League. Napoli is, in Italië, de eerste tegenstander van de ploeg uit de Domstad. Een zware kluif, weet ook verdediger Alje Schut.

"Liverpool is de favoriet in deze groep, maar Napoli zal daar niet veel voor onderdoen", zegt Schut op de website van zijn club. Toch mikt hij op een stuntje. "We zullen een heel erg goede avond moeten hebben. Maar we komen hier in Napels voor resultaat. Als je tweede wilt worden in de poule, dan moet je die resultaten ook halen."

Coach Ton du Chatinier sprak woorden van vergelijkbare strekking. "Napoli is een heel grote ploeg. Wij zullen het hier moeilijk krijgen. Maar we zullen onze huid ook duur verkopen." Bang voor de intimiderende sfeer in het goed gevulde stadion van Napoli is zijn ploeg niet, benadrukte de coach. "Bang zijn past niet bij FC Utrecht. Wij troffen ook in Schotland bij onze uitwedstrijd tegen Celtic fanatieke supporters. Als het hier vol zit zal het vast een heksenketel zijn, maar daar kunnen we best mee omgaan."

Naast Napoli en Liverpool zit ook Steaua Boekarest in de groep bij FC Utrecht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen