Juve doelpuntrijk gelijk, Stevens onderuit

16 september 2010, 21:23   Bijgewerkt: 17 september 2010, 01:24

Juventus is donderdag matig begonnen aan de groepsfase van de Europa League. De Italiaanse topclub had in eigen huis moeite met het Poolse Lech Poznan. Het werd in een spectaculair duel 3-3. Artjoms Rudnevs scoorde alle doelpunten voor de bezoekers.

Daarmee was hij de absolute plaaggeest voor Juventus. De aanvaller bracht Lech Poznan met twee treffers al vroeg op een verrassende 0-2 voorsprong. De Oude Dame stelde daarna orde op zaken via Giorgo Chiellini, die twee keer raak kopte. Alessandro Del Piero zette Juventus daarna zelfs op voorsprong, maar Rudnevs zorgde met zijn derde treffer voor het slotakkoord. 

{image[273135][right-half][]}Stevens

Het Red Bull Salzburg van trainer Huub Stevens was in eigen huis niet opgewassen tegen de miljoenenformatie van Manchester City. Met Nigel de Jong in de basis wonnen de Engelsen relatief simpel van de Oostenrijkers. De einduitslag van 0-2 had hoger kunnen uitvallen, maar City was nonchalant in de afronding. David Silva en Jo maakten de treffers, die wel genoeg waren voor drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen