Austria Wien wil Excelsior-spits Holman

15 april 2006, 13:43

Brett Holman heeft de clubs voor het uitkiezen. De Australische aanvaller kan transfervrij vertrekken bij Excelsior en stond eerder al nadrukkelijk in de belangstelling van NEC, Willem II en FC Groningen. Inmiddels is er echter een belangrijke nieuwe kaper op de kust. Austria Wien, de huidige koploper van de Oostenrijkse competitie, wil de spits dolgraag vastleggen.

De interesse van Austria Wien in Holman is een direct gevolg van de vriendschap tussen Mario Been en Austria-trainer Frenk Schinkels. Been werkte dit seizoen, als trainer van Excelsior, dagelijks met de pas 22-jarige aanvaller en was danig onder de indruk. Hij wilde hem dan ook graag meenemen naar zijn nieuwe club NEC, maar uitgerekend zijn vriend Schinkels lijkt daar nu een stokje voor te gaan steken.

Schinkels heeft inmiddels toegegeven dat hij Holman graag naar Oostenrijk wil halen en sportief gezien lijkt Austria Wien voor de Australiër de beste mogelijkheid. Austria staat immers aan kop van de Oostenrijke competitie, waardoor de ploeg volgend seizoen mogelijk in de Champions League zal spelen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen