Du Chatinier hoopt op Mulenga en Asare

17 september 2010, 16:38   Bijgewerkt: 17 september 2010, 16:54

Ten opzichte van de Europa League-wedstrijd tegen Napoli moet FC Utrecht-coach Ton du Chatinier zondag minimaal één wijziging doorvoeren in zijn basisploeg. Spits Frank Demouge is in de Eredivisie nog altijd geschorst. Jacob Mulenga is zijn beoogde vervanger, maar hij is herstellende van een hamstringblessure.

Mulenga miste de wedstrijd in Italië en trainde de afgelopen dagen individueel. Komende zaterdag sluit hij aan bij de groepstraining en pas daarna beslist Du Chatinier of hij de spits uit Zambia opneemt in zijn wedstrijdselectie. Hetzelfde geldt voor Nana Asare. Op zijn plek speelde in Napels de Franse aanwinst Edouard Duplan.

Du Chatinier is benieuwd hoe scherp zijn ploeg komend weekend zal zijn tegen VVV Venlo, met de wedstrijd tegen Napoli nog in de benen. "De vraag is hoe we de knop omzetten na de wedstrijd in Napels", zegt de coach, die weet wat hij van VVV mag verwachten. "We kennen VVV natuurlijk. Hoewel de opstelling regelmatig wijzigt, spelen ze altijd met drie spitsen en met een middenveld met de punt naar voren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen