Juventus morst punten bij Cagliari

15 april 2006, 17:32

Juventus heeft in de strijd om de Italiaanse landstitel twee punten laten liggen. Het uitduel bij Cagliari eindigde zaterdag in 1-1. Met nog vier speelronden voor de boeg bedraagt de voorsprong van Juventus op nummer twee AC Milan, dat vrijdag won van stadgenoot Inter, vijf punten.

Lange tijd leek Juventus genoegen te moeten nemen met een nederlaag. In de blessuretijd van de tweede helft maakte Cannavaro pas de 1-1. Cagliari was voor rust op voorsprong gekomen door een benutte strafschop van Suazo. Juventus kreeg ook een strafschop, maar Del Piero miste.

Fiorentina nam de vierde plaats over van AS Roma. Die positie geeft aan het einde van de competitie toegang tot de voorronden van de Champions League. Fiorentina won met 1-3 bij hekkensluiter Treviso. Topscorer Toni kwam met één doelpunt op 28 treffers.

AS Roma speelde een miraculeuze wedstrijd. Halverwege leidde de ploeg al met 0-3 bij Palermo dankzij twee doelpunten van Mancini en een van Taddei. In de tweede helft kantelde het duel volledig. Di Michele en Barone (twee maal) zorgden voor een eindstand van 3-3.

AS Roma heeft nu één punt minder dan Fiorentina. Internazionale staat derde.

Udinese nam definitief afstand van de onderste plaatsen door een krappe uitzege bij Lecce: 1-2. De ploeg die dit seizoen nog deelnam aan de Champions League, klom daardoor naar de veertiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen