Dost: "Lekker om zo'n bal in te koppen"

22 september 2010, 09:29   Bijgewerkt: 22 september 2010, 09:34

In de bekerwedstrijd tegen FC Emmen (1-3) tekende Bas Dost dinsdag voor het tweede Friese doelpunt. De oud-spits van Emmen was bijzonder blij met zijn goal, pas zijn derde sinds hij afgelopen zomer van Heracles Almelo naar Friesland kwam.

"Ik ben met een bepaald doel naar Heerenveen gekomen. Ik wil scoren en de club een mooi seizoen bezorgen", zegt Dost op zijn clubwebsite. "Dat komt er nog niet altijd uit. Daardoor heb ik fases dat ik te graag wil en te snel de bal verlies, dan is het wel lekker dat je zo’n bal erin kopt.." Dost kopte binnen na een voorzet van Luciano Narsingh, die als invaller veel indruk maakte. Dost: "Luciano speelt bij de beloften, maar knapt er een paar keer langs en gooit de ene voorzet na de andere er uit."

Tegen FC Emmen duurde het overigens even voordat SC Heerenveen het verschil maakte. Ruim twintig minuten voor tijd stond het nog 0-0. "Het bleef te lang spannend, maar uiteindelijk maken we het zakelijk af. We werden niet nerveus. De kansen waren er wel, ook ik miste er een paar, maar we voelden dat het goed zou komen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen