Cairo: "Heracles hoeft voor niemand onder te doen"

22 september 2010, 12:05

Ellery Cairo is blij met zijn kans bij Heracles Almelo. De 32-jarige aanvaller bereikte woensdag met de clubleiding een akkoord over een contract tot het eind van het seizoen. Hij hoopt snel zijn waarde te kunnen bewijzen voor de Overijsselse club.

"Ik ben blij met deze mooie club", zegt Cairo, die de afgelopen weken op proef was in Almelo, op de website van Heracles. "De selectie heeft naar mijn idee een behoorlijk niveau. We hoeven zeker voor niemand onder te doen. Wat ik kan bijdragen aan dit Heracles? Ik hoop natuurlijk op goed voetbal. De ervaring die ik in de jaren heb opgedaan kan ik doorgeven aan jonge spelers en ik kan ook leren van anderen."

Zelf heeft Cairo een helder doel. "Mijn seizoen is geslaagd als de club na dit seizoen tevreden over mij is, ik zal altijd keihard werken voor Heracles Almelo", belooft de oud-speler van onder meer Feyenoord, FC Twente, Hertha BSC en NAC Breda, die nog enige tijd nodig heeft om conditioneel topfit te worden. "Lichamelijk ben ik helemaal fit, maar aan mijn conditie moet ik nog verder werken", aldus de vleugelaanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen