Krul en Newcastle schakelen Chelsea uit

Ger
22 september 2010, 22:56   Bijgewerkt: 22 september 2010, 23:35

Newcastle United heeft woensdag voor een stuntje gezorgd door Chelsea uit te schakelen in het toernooi om de League Cup. Met Tim Krul onder de lat wonnen The Magpies in een spectaculaire wedstrijd met 4-3 op Stamford Bridge. Shola Ameobi maakte in de laatste minuut het winnende doelpunt.

Bij Chelsea ontbraken de meeste sterren in de basis. De Nederlandse jeugdinternationals Jeffrey Bruma (hersteld van een liesoperatie) en Patrick van Aanholt stonden wel aan de aftrap. Van Aanholt opende al vroeg in de wedstrijd de score. Door treffers van Nile Ranger, Ryan Taylor en Ameobi stond Newcastle na vijftig minuten echter met 3-1 voor. Nicolas Anelka bracht Chelsea met twee treffers weer langszij, maar dankzij Ameobi won Newcastle alsnog. Cheick Tioté, overgekomen van FC Twente, viel na een uur in bij Newcastle.

Manchester United had niet al te veel moeite met tweedeklasser Scunthorpe United: 2-5. Michael Owen maakte twee treffers voor United, dat aantrad zonder doelman Edwin van der Sar. Park Ji-Sung (ex-PSV) was ook trefzeker. 

Voor Manchester City eindigde het League Cup-toernooi bij West Bromwich Albion. De Braziliaanse spits Jô bracht de kapitaalkrachtige club nog wel op voorsprong, maar voormalig jeugdinternational Gianni Zuiverloon maakte gelijk namens WBA. Simon Cox zorgde vervolgens voor de beslissing: 2-1. Nigel de Jong ontbrak bij City.

Met Ronnie Stam in de basis won Wigan Athletic met 2-1 van Preston North End. Aston Villa schakelde Blackburn Rovers uit (3-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen