Heracles Almelo vrijwel compleet naar ADO

24 september 2010, 18:54

Heracles Almelo kan dit weekend, bij de jacht op zijn eerste punt in een uitwedstrijd deze jaargang, over een vrijwel complete groep beschikken. De Overijsselse ploeg mist zaterdag tegen ADO Den Haag alleen Mark-Jan Fledderus, die vanwege zijn dubbele gele kaart in de burenruzie met FC Twente een schorsing uitzit.

Darl Douglas is fit genoeg om mee te reizen naar het Forepark, maar het is nog niet zeker of hij negentig minuten kan spelen. De aanvaller, die deze week in de beker bij ARC één helft speelde, kampt met de naweeën van een hamstringblessure. Als hij niet aan de aftrap verschijnt, doet Alexander Bannink dat in zijn plaats wel.

Trainer Peter Bosz vindt dat ADO Den Haag een goede ploeg heeft. “Ze hebben met de middenvelders Toornstra en Immers en de aanvallers Verhoek, Kubik en Bulykin een gevaarlijk blok”, citeert TC Tubantia de coach. “Wij zullen ons eigen spel moeten spelen met veel agressie, kort dekkend en dicht op elkaar. Natuurlijk kunnen we een overwinning goed gebruiken, maar dat is altijd zo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen