Chievo en Brescia laten koppositie liggen

26 september 2010, 17:02   Bijgewerkt: 26 september 2010, 17:08

Internazionale kan opgelucht ademhalen. De Nerazurri moesten door het 1-0 verlies bij AS Roma van zaterdagavond vrezen dat Brescia en Chievo Verona hen van de eerste plaats zouden drukken. Dat gebeurde echter niet. Zowel Brescia en Chievo ging zondagmiddag namelijk ten onder.

Chievo was voor eigen publiek niet opgewassen tegen Lazio. Een treffer van Mauro Zarate, twintig minuten voor het einde, was de formatie uit Verona te machtig (0-1). Brescia dolf in de lastige uitwedstrijd bij Bari het onderspit. Bij de rust was de score door toedoen van Emanuel Rivas en Panagiotis Kone 1-1. Na de doelwissel maakte Paulo Vitor De Souza Barreto het verschil namens de thuisclub.

Door deze resultaten blijft Internazionale koploper. De titelhouder heeft na vijf duels tien punten op de teller. In punten is het achterhaald door Lazio, maar de doelcijfers van Inter zijn beter dan die van de hoofdstedelingen. Brescia en Chievo delen plek drie met elk negen punten. AC Milan, Catania, Napoli en Bari bezetten samen de vijfde plek. Het kwartet ploegen heeft na vijf wedstrijden acht punten.

In de kelder van de Serie A boekte Fiorentina zijn eerste overwinning. La Viola was op eigen terrein met 2-0 te sterk voor Parma en klimt daardoor van de negentiende naar de veertiende stek. Hekkensluiter Udinese pakte zijn eerste punt van het seizoen. Op bezoek bij Sampdoria speelde het 0-0, desondanks blijft de equipe laatste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen