Van Geel weer welkom bij AZ

Ger
16 april 2006, 13:39

Martin van Geel mag zich weer vertonen in de Aalkmaarderhout. Zondag maakte AZ bekend dat het stadionverbod voor de technisch directeur van Ajax is ingetrokken.

AZ-voorzitter Dirk Scheringa heeft zondagochtend contact gehad met Ajax-voorzitter John Jaakke. De preses van de Alkmaarders wil een gesprek tussen beide clubs arrangeren zodra hij terug is uit het buitenland. "Dat gesprek vindt over twee weken plaats", aldus Jaakke. "Scheringa heeft echter telefonisch al laten weten dat Van Geel weer welkom is in Alkmaar."

Scheringa ontzegde Van Geel aanvankelijk voor vijf jaar de toegang tot het stadion van AZ. Volgens de voorzitter van AZ maakt de technisch directeur van Ajax op dit moment gebruik van de kennis die hij tijdens zijn werkzaamheden in Alkmaar heeft opgedaan. Scheringa kreeg een storm van kritiek over zich heen. Directeur Kesler van de KNVB weigerde de maatregel van Scheringa te accepteren.

De technisch directeur van Ajax reageerde opgelucht op het nieuws. "Ik ben blij dat het zo is afgelopen", aldus Van Geel, die overigens nog niet wist of hij een mogelijke uitwedstrijd van Ajax tegen AZ in de play-offs ook daadwerkelijk gaat bijwonen. "Dat moeten we nog maar even zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen