Roda met Hadouir en Vormer naar Rotterdam

1 oktober 2010, 17:24   Bijgewerkt: 1 oktober 2010, 17:35

Ruud Vormer en Anouar Hadouir zijn op tijd hersteld voor de uitwedstrijd van Roda JC Kerkrade tegen Excelsior (zaterdag, 20.45 uur). Het duo viel vorige week in het duel met SC Heerenveen nog geblesseerd uit. Achter de naam van Morten Skoubo staat een vraagteken. De Deen heeft weer last van zijn buikspieren gekregen.

Excelsior speelt op kunstgras, maar dat was voor trainer Harm van Veldhoven geen reden om deze week extra te trainen op die ondergrond. “Vijf of zes spelers krijgen last van hun gewrichten als ze een paar dagen op kunstgras hebben getraind", legt hij uit aan Dagblad De Limburger. “Bovendien ligt hier in de buurt nergens een veld dat lijkt op het kunstgras van Excelsior.” Sebastian Svärd, Vincent Lachambre en de geschorste Laurent Delorge ontbreken sowieso op het kunstgras van Woudestein.

Roda JC is op dit moment de grote verrassing van de Eredivisie. Met bescheiden middelen staat de ploeg van Van Veldhoven momenteel knap in de subtop van de hoogste Nederlandse voetbalklasse. Excelsior staat met tien punten uit de eerste zeven duels negende, wat eveneens verbazingwekkend goed is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen