Lazio grijpt leiding, stadgenoot Roma verliest weer

3 oktober 2010, 16:56   Bijgewerkt: 3 oktober 2010, 17:09

Lazio heeft de koppositie in de Serie A gegrepen. De formatie uit Rome won zondag voor eigen publiek met 1-0 van nummer vijf Brescia. Stefano Mauri maakte op slag van rust de winnende goal voor de Biancocelesti. Brescia eindigde het duel met tien man, omdat Alessandro Diamanti een kwartier voor tijd zijn tweede gele kaart kreeg.

Lazio gaat met dertien punten uit zes duels aan kop in de Italiaanse competitie. Als Internazionale later op de avond de topper tegen Juventus tot een goed einde brengt, neemt de landskampioen de leiding op doelsaldo weer over. Ook Inter komt dan op dertien punten, maar heeft nu al een doelsaldo van +5, tegenover +3 van Lazio.

Voor Fiorentina en AS Roma, voor aanvang van de middag respectievelijk zestiende en negentiende, duurt de teleurstellende seizoensstart voort. Fiorentina verloor thuis met 2-1 van Palermo, terwijl Roma op visite bij Napoli met 2-0 onderuit ging. Hamsik en Burdiso (eigen doelpunt) maakten na rust het verschil voor de club uit Napels. Beide ploegen hebben vijf punten en staan nu zeventiende en negentiende.

Napoli komt door de winst op Roma op de tweede plaats terecht. Het heeft evenals AC Milan elf punten, maar gunstigere doelcijfers dan de Rossoneri. Milan zegevierde zaterdagavond al met 1-0 bij Parma, door een wonderschone goal van Andrea Pirlo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen