Bargas wil nog even wachten met tekenen

8 oktober 2010, 09:09   Bijgewerkt: 8 oktober 2010, 09:17

De Graafschap wil liever vandaag dan morgen de aflopende verbintenis van Hugo Bargas verlengen. De Argentijnse aanvaller zelf wil liever tot de winterstop wachten alvorens hij eventueel zijn krabbel onder het gedane contractvoorstel zet.

Vanwege zijn transfervrije status en neusje voor de goal is Bargas een goedgewilde speler op de transfermarkt. Daarom bood De Graafschap hem een contract aan dat bij de subtoppers in de Eredivisie niet zou misstaan. “Dat ik nu niet verleng, heeft niets te maken met het gedane aanbod”, verklaart Bargas in AD Sportwereld. “Maar we zijn pas net met dit seizoen bezig. Laat me eerst eens een half jaar voetballen. En De Graafschap speelt in de Eredivisie, een competitie van goed niveau. Iedereen kijkt naar jonge spelers die het daarin prima doen.”

De laatste opmerking geeft aan dat Bargas liever op andere aanbiedingen wacht, al laat hij zich daarbij niet leiden door geld. “Geld is niet doorslaggevend”, voegt Henk van Ginkel, zaakwaarnemer, aan. “Er is nog geen interesse van andere clubs, maar het is vrij vroeg in het seizoen. Daarom wachten we dus tot de winterstop.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen