Koeman met goed gevoel naar Amsterdam

17 april 2006, 10:52

Feyenoord won dit seizoen al twee keer van Ajax, maar komende week kunnen deze resultaten in één klap de prullenbak in. Beide teams treffen elkaar immers in de eerste ronde van de play-offs en dus is het nu een kwestie van alles of niets. Feyenoord-trainer Erwin Koeman ziet het duel met de aartsrivaal in ieder geval vol vertrouwen tegemoet.

De twee zeges op Ajax, eerder dit seizoen, tellen nu niet meer. Nu geldt alleen het resultaat van de komende twee wedstrijden, weet Koeman. "Het is een wedstrijd op het scherpst van de snede. Met één slechte dag kun je er uit liggen. We krijgen allebei een herkansing om de voorronde van de Champions League te bereiken, dus de belangen zijn duidelijk. Ik waag me niet aan voorspellingen. We gaan in elk geval met een goed gevoel naar Amsterdam", zegt de oefenmeester op de website van Feyenoord.

Hoewel Feyenoord tegen RBC een allesbehalve geweldige generale repetitie kende, maakt Koeman zich geen zorgen. "We hadden er tegen RBC graag wat van gemaakt, maar begonnen tegen onszelf te voetballen en dingen te doen die we niet beheersen. Ik zag ook dat jongens af en toe een voet terugtrokken. Dan kan ik wel zeggen dat dat niet mag gebeuren, maar ik heb dit soort wedstrijden ook gespeeld tijdens mijn carrière. Uiteindelijk winnen we met 2-0. In Italië zouden ze het een topresultaat vinden. Maar dat was het natuurlijk niet, dat lijkt me duidelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen