Bordeaux stuurt Auxerre met kater naar ArenA

16 oktober 2010, 20:57   Bijgewerkt: 16 oktober 2010, 21:04

AJ Auxerre reist volgende week in mineur naar de Amsterdam ArenA, waar dinsdag de Champions League-wedstrijd tegen Ajax plaatsvindt. Zaterdagavond incasseerde AJA op eigen terrein een 1-0 nederlaag tegen Girondins Bordeaux.

Een doelpunt in de negentiende minuut van Anthony Modeste werd Auxerre fataal. Zelfs in de laatste twintig minuten, waarin Bordeaux met tien man speelde wegens een dubbele gele kaart van Alou Diarra, kon de thuisclub de schade niet herstellen.

Auxerre blijft door het verlies op de vijftiende plek steken, met acht punten. Bordeaux krabbelt na een teleurstellend begin van de campagne langzaam omhoog. De ploeg staat inmiddels op de zevende positie in de Ligue 1.

Op de weg naar boven krijgt Bordeaux gezelschap van Olympique Marseille. De landskampioen was eveneens slecht begonnen aan het nieuwe seizoen, maar is de laatste weken bezig aan een opmars. Deze kreeg zaterdag extra vorm met een 1-0 zege op AS Nancy. Marseille klimt door de winst naar de derde plek. Deze deelt l’OM met Stade Brestois 29, dat tegen medepromovendus Arles niet verder kwam dan 0-0. Na negen speeldagen is dit pas het eerste punt voor hekkensluiter Arles.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen