De Vrij: "Heel zonde, we waren de betere ploeg"

17 oktober 2010, 11:07   Bijgewerkt: 17 oktober 2010, 11:15

Weer stond Feyenoord zaterdag met lege handen. Tegen FC Twente speelden de Rotterdammers misschien wel één van hun beste wedstrijden van het seizoen, maar de punten gingen mee naar Enschede. Door een laat doelpunt van Denny Landzaat werd het 0-1, tot teleurstelling van Feyenoord-verdediger Stefan de Vrij.

"Dit verlies komt heel hard aan", zei hij na de wedstrijd tegen FCUpdate.nl. "We hebben goed gespeeld, maar je krijgt niet altijd wat je verdient. Heel zonde. We waren de betere ploeg, het is alleen jammer dat we weer geen doelpunt konden maken."

Feyenoord had tegen de landskampioen geen geluk, want arbiter Bossen vergat de Rotterdammers voor rust een strafschop te geven na een handsbal van Douglas. "Jammer dat het niet een keertje mee zit. Ik kon het zelf niet zien, ik stond rond de middenlijn. Maar van teamgenoten hoorde ik dat het absoluut een strafschop was."

Het verlies tegen FC Twente betekende al de vijfde competitienederlaag van dit seizoen. De gifbeker lijkt nog niet leeg, want volgende week wacht de uitwedstrijd tegen PSV. "Toch kunnen we, richting het duel met PSV, verder bouwen op onze prestatie tegen Twente. We moeten op deze manier doorgaan", blijft De Vrij positief.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen