Rutten baalt van 'slordigheidjes' bij PSV

17 oktober 2010, 17:18

Ondanks de winst op Willem II was Fred Rutten zondag niet helemaal tevreden. De coach van PSV baalt er van dat zijn ploeg in de eerste helft tweemaal een voorsprong uit handen gaf. Willem II kwam terug tot 1-1 en 2-2, voordat PSV uitliep naar 2-4.

"Als je op voorsprong komt en je wil een grote ploeg zijn, moet je - met alle respect voor tegenstander - de voorsprong vasthouden. Tot twee keer toe waren er echter slordigheidjes. We gaven hen mogelijkheid om doelpunt te maken. De eerste was ongelukkig, de tweede kwam voort uit het feit dat we te veel ruimte gaven aan Van der Heijden. Dat is na rust gerepareerd", zegt Rutten op de website van zijn ploeg.

Over het spel van zijn team in het tweede bedrijf was de coach een stuk beter te spreken. "In de tweede helft zag je een PSV dat aan de verwachtingen voldeed, als in de wedstrijd onder controle houden en kansen creëren. Misschien hadden we verder moeten uitbouwen naar meer doelpunten. Maar we hebben drie punten, nadat we veertien dagen lang de internationals kwijt waren. Ik ben tevreden met de uitslag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen