'Rode' Bolat snapt niets van arbiter Kuipers

18 oktober 2010, 09:06

Björn Kuipers heeft een heet avondje achter de rug. De Nederlandse leidsman moest in België de topper tussen Standard Luik en RC Genk in goede banen leiden, maar moest al na een half uur ingrijpen. Standard-keeper Sinan Bolat kreeg direct rood.

Volgens Kuipers moest hij de doelman wegsturen, omdat hij forse bedreigingen uitte aan het adres van Genk-spits Jelle Vossen. "Er waren levensbedreigende woorden van Bolat richting Vossen. Welke woorden dat waren, dat hou ik nog even voor mezelf, ik stel eerst mijn rapport op. Maar neem het van mij aan dat het serieus bedreigende woorden waren. En die horen hier niet thuis", zegt Kuipers tegen Sporza.

Bolat zelf snapt niets van de beslissing van Kuipers om rood te trekken. De Turk zegt dat hij enkel reageerde op provocaties van Vossen. "Vossen schold mij uit voor hoerenzoon en weet ik veel wat nog allemaal. Ik heb hem gewoon geantwoord, waarop ik tot mijn eigen verbazing rood kreeg. Wat ik heb gezegd? Dat hij dat niet mocht zeggen of dat ik hem anders zou slaan. Dat is een normale reactie", vindt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen