Shevchenko haakt wellicht af voor duel met AZ

20 oktober 2010, 19:12   Bijgewerkt: 20 oktober 2010, 19:19

AZ blijft een confrontatie met Andriy Shevchenko mogelijk bespaard. De topspits van Dinamo Kiev kampt met een lichte blessure, waardoor zijn meespelen in de Europa League-wedstrijd van zijn werkgever donderdag tegen de Alkmaarders in gevaar is.

“Andrei heeft de afgelopen tijd een individueel programma afgewerkt”, zei coach Oleg Luzhny vandaag op de persconferentie in het AFAS Stadion. “Na de persconferentie gaan we tijdens de training zijn kracht meten. Of hij meedoet of niet hangt volledig van de training af.” Achter de naam van Oleg Gusev stond eveneens een vraagteken, maar hij is gewoon inzetbaar, bevestigde zijn trainer.

Op de training die volgde, leek Shevchenko weinig last te hebben van de fysieke ongemakken. Daardoor komt hij morgen waarschijnlijk gewoon in actie, zo meldt AZ op haar officiële website.

In Oekraïne is men sceptisch over de kansen van Dinamo om de poule te overleven. Dat is gezien de stand niet heel vreemd. De topclub staat immers onderaan, met één punt uit twee duels. Luzhny wil van alle pessimisme echter niets weten. ”Geloven onze supporters niet in de kwalificatie voor de volgende ronde? Wat denkt u zelf? Wij gaan hier winnen, klaar”, brieste hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen