Roda JC Kerkrade heeft Huysegems terug

21 oktober 2010, 16:24

Roda JC Kerkrade reist vrijdag met Stein Huysegems naar het Rat Verlegh Stadion, waar de verrassende nummer vier van de Eredivisie het opneemt tegen NAC Breda. De Belgische aanvaller kampte de afgelopen weken met een achillespeesblessure en speelde mede daardoor pas vier duels in de hoofdmacht van de Limburgers.

Anouar Hadouir en Morten Skoubo zijn wegens blessures niet inzetbaar aan de kant van Roda JC. De revalidatie van Skoubo zit er wel op. De Deen hoopt komende week weer aan te sluiten bij zijn ploeggenoten. Hadouir staat nog zeker een maand buiten spel wegens de enkelblessure die hij zondag opliep tegen Vitesse. Sebastian Svärd, Vincent Lachambre en Kenneth Staelens zijn evenmin beschikbaar.

“De afwezigheid van Hadouir en Skoubo is een zwaar gemis, maar aan de andere kant is het prettig om te zien dat andere jongens meteen hun kans pakken", vertelt trainer Harm van Veldhoven in Dagbad de Limburger.

Roda JC staat na negen speeldagen knap vierde in de Eredivisie. Van Veldhoven wil echter met beide voeten op de grond blijven. “We staan er aardig voor en ik kijk nu iets langer naar de stand op teletekst. Maar we moeten ons niet vergalopperen, want dan kun je ook zo weer wegzakken”, besluit de Belgische tacticus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen