Van Arum: "Wij moeten winnen van Utrecht"

22 oktober 2010, 19:36

Vitesse heeft een bewogen week achter de rug. De Gelderse club zette donderdag immers Theo Bos vanwege de matige prestaties op straat. Interim-trainer Hans van Arum, die samen met Raimond van der Gouw de honneurs waarneemt totdat er een opvolger is gevonden, wil tegen FC Utrecht een einde maken aan de slechte reeks.

"Wij moeten winnen van FC Utrecht. Er is resultaat nodig en daar zullen we alles aan doen. We gaan van eigen kracht uit", zegt Van Arum tegen Omroep Gelderland over de wedstrijd van komende zondag (16.30 uur) in het eigen Gelredome.

Afgaande op de training van vrijdag start Lasse Nilsson ten koste van Nacer Barazite in de basis tegen de Domstedelingen. De oefensessie zegt volgens Van Arum echter niets. “Wij hebben het recht om dingen te proberen. We hebben nog twee dagen”, verklaart de coach, die Slobodan Rajkovic terug heeft. Ook Dalibor Stevanovic kan, ondanks een gebroken neus, waarschijnlijk spelen. De Sloveen draagt een masker. Kevin van Diermen, Rogier Molhoek en Sinan Kaloglu zijn wel absent.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen