Gio: "Milan-Barça wordt beslist op middenveld"

18 april 2006, 13:18

Met AC Milan en FC Barcelona staan vanavond in de halve finale van de Champions League twee ploegen tegenover elkaar die het toernooi dit seizoen de nodige kleur gegeven hebben. Het frisse en aanvallende Barcelona neemt het op tegen de Italiaanse zakelijkheid van AC Milan. "Milan heeft nog nooit een halve finale in de Champions League verloren. Wij willen hier graag verandering in brengen", blikt linksback Giovanni van Bronckhorst vooruit op duel.

Van Bronckhorst komt, in gesprek met UEFA.com, woorden tekort om de kracht van AC Milan te beschrijven. "Milan is een heel ervaren ploeg. Ik geloof dat bij hen iedere speler wel eens de Champions League gewonnen heeft. Ze weten precies waar het in dit soort wedstrijden om draait. Dat mogen we geen seconde uit het oog verliezen."

"Milan beschikt vooral aanvallend over bijzonder veel kwaliteit. We moeten er dan ook voor zorgen dat de spitsen niet goed bereikt worden. De slag op het middenveld zal dan ook van doorslaggevend belang worden. Milan heeft geen zwakke plekken. Ik denk dat degene die er in slaagt om het middenveld te domineren, de beste papieren heeft", aldus Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen