Penders lost Horvath af in ziekenboeg NAC Breda

25 oktober 2010, 15:17

NAC Breda moet het dinsdagavond in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo zonder Rob Penders stellen. De sterkhouder in het hart van de Brabantse defensie kampt met een lichte blessure en blijft derhalve aan de kant. Opsteker voor NAC is de terugkeer van Gabor Horvath. De Hongaar is hersteld van zijn kuitblessure.

"Rob heeft wat last van zijn hamstring, dus daar nemen we geen risico mee. Hij komt morgen niet in actie en dus spelen we centraal achterin met Tyrone Loran en Gábor Horváth", zegt trainer John Karelse op de website van NAC Breda. De tacticus kan evenmin een beroep doen op Tim Gilissen, Anthony Lurling en Ferne Snoyl. Eerst vermelde is zaterdag tegen De Graafschap mogelijk weer inzetbaar.

Ali Boussaboun viel vrijdag tegen Roda JC Kerkrade, dat NAC de eerste nederlaag (1-2) op eigen veld van dit seizoen bezorgde, geblesseerd uit, maar hij kan gewoon spelen. De aanvaller is zijn basisplaats tegen Heracles wel kwijt aan Leonardo.

Vorig seizoen ging NAC nog met 3-0 onderuit bij Heracles. Binnen vier minuten stonden de Bredanaren al met 2-0 achter. Deze jaargang zijn de Heraclieden minder sterk, maar toch vlakt Karelse hen zeker niet uit. “Ze hebben een wat mindere start misschien, maar het blijft een ploeg om rekening mee te houden", gaat hij verder. "Vooral thuis is het een lastige tegenstander, want ze spelen met veel enthousiasme en drang naar voren. Daarbij hebben ze natuurlijk wat voordeel vanwege het kunstgras, omdat zij die mat kennen als geen andere ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen