Schreuder nog vier seizoenen bij FC Twente

25 oktober 2010, 17:01   Bijgewerkt: 25 oktober 2010, 19:59

Alfred Schreuder is ook na 2012 lid van de technische staf van FC Twente. De voormalige middenvelder heeft zijn nog twee jaar lopende verbintenis met nog eens twee seizoenen verlengd. Daardoor staat hij nu tot de zomer van 2014 onder contract bij de regerend landskampioen. 

“Ik ben blij met de verlenging van mijn contract. Uit de nieuwe verbintenis spreekt vertrouwen. Ik hoop mij hier als trainer verder te kunnen ontwikkelen”, reageert Schreeuder op de website van FC Twente.

Schreuder, oud-speler van onder meer Feyenoord, RKC Waalwijk en NAC Breda, is sinds vorig jaar assistent-trainer bij FC Twente. De Barnevelder zou in beeld zijn bij Vitesse om de ontslagen Theo Bos op te volgen, maar de Arnhemmers lijken hem dus van hun shortlist te kunnen schrappen.

Verder heeft FC Twente de samenwerkingsovereenkomst van Kees van Wonderen voor onbepaalde tijd verlengd. Van Wonderen is sinds dit seizoen assistent technisch manager in de Grolsch Veste, na eerst twee jaar assistent-coach te zijn geweest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen