Onder leiding van Janssen verloor VVV alles

27 oktober 2010, 09:37

Boze tongen vreesden het ergste voor Feyenoord nadat bekend werd dat het duel met VVV Venlo woensdagavond onder leiding van voormalig VVV-speler Ed Janssen staat. Die vrees lijkt echter ongegrond. De Venlonaren gingen namelijk in alle duels waarbij Janssen de scheidsrechter was onderuit.

“Van alle negentien arbiters die momenteel actief zijn en die VVV al eens onder hun hoede hadden is Janssen de enige onder wie VVV nog nóóit won. Sterker nog, VVV verloor alle drie de duels onder leiding van Janssen”, verklaarde Wilbert Geurts, de statisticus van VVV, aan De Limburger.

Geurts snapt absoluut niet waarom Janssen Feyenoord- VVV fluit en heeft er ook geen begrip voor dat scheidsrechtersbaas Dick van Egmond zich van de domme houdt over het verleden van Janssen bij VVV. “Het is ongelooflijk dat Van Egmond zegt niets te weten van het VVV-verleden van Janssen. Dat is algemeen bekend en volgens mij ook de reden waarom hij sinds 2005 geen duel van VVV meer floot. Hij hoort VVV ook niet te fluiten. Zeker niet zo'n beladen wedstrijd als die van woensdag waar zo veel spanning opzit”, besluit Geurts.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen