Willem II presenteert Van Wijk woensdag

18 april 2006, 18:04

Dennis van Wijk fungeert komend seizoen als trainer van Willem II. De Tilburgse club presenteert de 43-jarige Amsterdammer woensdagochtend in het eigen stadion. Hij tekent een meerjarig contract bij de Brabantse ploeg, die via de play-offs om promotie en degradatie in de eredivisie moet zien te blijven.

Van Wijk is bezig aan zijn vierde seizoen als hoofdcoach van de Belgische club Roeselaere. Onder zijn leiding promoveerde de bescheiden ploeg naar de eerste klasse. Zijn contract in België loopt nog een jaar door. Willem II dient daarom een, volgens Van Wijk relatief lage, afkoopsom voor hem te betalen.

van Wijk

van Wijk

Een woordvoerder van Willem II draaide er dinsdag niet meer om heen. "Het heeft geen zin meer om nu nog te ontkennen dat Dennis van Wijk het is geworden", zei hij.

Willem II begon dit seizoen met Robert Maaskant als hoofdtrainer. Maaskant werd echter al snel ontslagen, omdat de resultaten van de Tilburgse ploeg ver beneden peil waren. Technisch directeur Kees Zwamborn nam de taken van Maaskant vervolgens over, maar dat werd geen succes. Onder Zwamborn slaagde de ploeg er niet in om de play-offs om promotie en degradatie te ontlopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen