Liverpool-huurling Aquilani blij bij Juventus

30 oktober 2010, 08:15

Alberto Aquilani speelt weer de sterren van de hemel sinds hij door Liverpool uitgeleend werd aan Juventus. De Italiaan, die een prominente rol krijgt toebedeeld op het middenveld bij de'Oude Dame', voelt zich dan ook als een vis in het water bij de club uit Turijn.

De middenvelder is ook lyrisch over zijn nieuwe woonomgeving. "Ik hou van het team, ik hou van Turijn. Ik heb echt een thuis gevonden. Ik ben erg gelukkig. Wel moet ik winnen aan mijn rol. Ik ben een echte centrale middenvelder en speelde altijd vooruit, maar moet nu meer voor de controle zorgen en dus op mijn defensieve taken letten", deelt Aquilani mede aan La Stampa.

De Italiaan kijkt reikhalzend uit naar de confrontatie met AC Milan komende zaterdag. "Hun gevaarlijkste speler is Zlatan Ibrahimovic. Het probleem is dat ze meer goede spelers hebben. Het is een ploeg met veel sterke spelers en wanneer die allemaal fit zijn dan is het een zware tegenstander. Dit betekent echter niet dat we bang zijn, helemaal niet zelfs."

Met betrekking tot de uitkomst van het treffen met de Milanese grootmacht toont de Liverpool-huurling de nodige bravoure. "Wij zijn Juventus en moeten altijd het veld op gaan om te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen