ADO terug in linkerrijtje na zege op Utrecht

Koen Freriks
31 oktober 2010, 14:40   Bijgewerkt: 31 oktober 2010, 14:51

ADO Den Haag heeft een knappe 1-0-overwinning behaald op FC Utrecht. Kort voor rust maakte Lex Immers met het hoofd het enige doelpunt in het levendige en aantrekkelijke duel.

ADO Den Haag domineerde in de eerste helft. De ploeg, zonder de geblesseerde Russische topscorer Dmitri Boelikin, speelde gretig en won vrijwel alle persoonlijke duels. Het voetbal was eveneens goed verzorgd. Op het middenveld zette Ricky van den Bergh de lijnen uit en vanaf de vleugels waren Wesley Verhoek en Frantisek Kubik doorlopend dreigend. 

Kort voor rust kwam ADO Den Haag verdiend op voorsprong. Ricky van den Bergh bediende na een goede actie op rechts van Wesley Verhoek spits Lex Immers, die de bal onhoudbaar voor Michel Vorm binnen kopte. In blessuretijd ontsnapte de thuisclub aan de gelijkmaker. De kopbal van de mee naar voren gekomen centrale verdediger Alje Schut belandde op de paal.

De defensie, met het sterke centrale duo Christian Kum en Timothy Derijck, bleef echter overeind bij de Utrechtse aanvalsacties. In de turbulente slotfase zond scheidschter Jack van Hulten Jan Wouters, de assistent-trainer van FC Utrecht, naar de tribune.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen