Real-directeur: "Adriano en Gerrard in beeld"

19 april 2006, 11:30

Real Madrid wil zich voor komend seizoen graag versterken met Adriano. De spits van Inter Milaan staat hoog op het verlanglijstje van sportief directeur Benito Floro. Ook Steven Gerrard wordt nauwlettend de gaten gehouden door de Madrileense clubleiding, maar een transfer van de Brit is alleen aan de orde als Zinedine Zidane besluit om de club te verlaten.

Real Madrid kent opnieuw een teleurstellend seizoen en dus is de club hard op zoek naar versterkingen. De eerste speler die toegevoegd zal worden aan het sterrenensemble, is vermoedelijk Adriano. De Braziliaan lijkt in Milaan steeds minder goed in zijn vel te zitten en bij Real geldt hij als belangrijke kandidaat om de aanval te versterken. "Ik denk dat het voor ons prioriteit heeft om een goede en sterke centrumspits aan te trekken, zoals Adriano", laat directeur Floro weten.

"In het geval dat Zidane vertrekt, hebben we ook een nieuwe middenvelder van wereldklasse nodig. Steven Gerrard staat wat dat betreft hoog op mijn lijstje. Hij was in het verleden al vaker een belangrijke kandidaat voor ons", aldus de Madrileense directeur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen