Van Wijk voor twee jaar naar Willem II

19 april 2006, 11:40

Dennis van Wijk heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij Willem II. De 43-jarige oefenmeester is afkomstig van het Belgische Roeselare en werkte nog niet eerder bij een club uit het Nederlandse betaald voetbal. "Dennis van Wijk staat voor discipline binnen het team en streeft een attractieve, aanvallende speelstijl na", stelt voorzitter Hans Verbunt tijdens de presentatie van de nieuwe trainer van de Tricolores.

Van Wijk was als speler actief bij De Volewijckers, Ajax, Norwich City (Eng), Club Brugge (Bel), Ionnina (Gri) en FC Knokke (Bel). Als trainer werkte hij, tot dusver, louter in België. De afgelopen jaren maakte hij furore met het bescheiden Roeselare. Onder leiding van Van Wijk promoveerde de club naar het hoogste niveau van het Belgische voetbal en bovendien draait de club nog verrassend mee in de middenmoot van de competitie.

van Wijk

van Wijk

Overigens is er in het contract geen ontsnappingsclausule ingebouwd, voor het geval dat Willem II de komende weken degradeert uit de eredivisie. Ook in dat geval zal Van Wijk volgend seizoen voor de Tilburgse spelersgroep staan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen