Raad de WK-selectie van Marco van Basten

19 april 2006, 12:55

Denk jij te weten welke 23 spelers Marco van Basten mee zal nemen naar het WK in Duitsland? Doe dan nu mee aan het speciale WK-spel op FCUpdate.nl! Kies uit onze lijst met potentiële WK-gangers de 23 spelers die Van Basten volgens jou zal selecteren. Als je er in slaagt om de exacte selectie te raden, maak je kans op twee kaarten voor het oefenduel tussen Nederland en Kameroen, 27 mei 2005 in de Rotterdamse Kuip. 

Als Marco van Basten de afgelopen jaren één ding duidelijk gemaakt heeft, is het dat zijn selectiebeleid vaak niet te doorgronden was. De bondscoach zorgde vrijwel elke keer voor een verrassing en stelde regelmatig een selectie samen waar weinig mensen rekening mee hadden gehouden. Denk jij, na twee jaar, te weten hoe Van Basten denkt? Weet jij wie er goed op staan bij de bondscoach en wie kan fluiten naar een avontuur in Duitsland? Bewijs je kennis van Oranje en geef aan welke 3 keepers en 20 veldspelers door Van Basten opgeroepen zullen worden. 

Wil je meedoen met het spel? Klik dan op het de button aan de rechterkant van de website, of klik hier: http://www.fcupdate.nl/spelspelers.php 

Veel succes!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen