Henry: "Arsenal moet nu doorgaan"

19 april 2006, 14:47

Arsenal is dit seizoen geschiedenis aan het schrijven. Niet alleen staat de ploeg voor het eerst in haar historie in de halve finale van de Champions League, maar bovendien kreeg een ploeg nog nooit eerder zo lang geen doelpunt tegen als Arsenal dit seizoen. Toch is aanvaller Thierry Henry nog niet tevreden. De Franse aanvaller neemt alleen genoegen met het allerhoogste.

"We hebben inmiddels historie geschreven, maar dit is nog niet het soort historie dat we graag willen schrijven", zegt Henry over de indrukwekkende reeks van zijn ploeg. "Natuurlijk is het bijzonder dat we voor het eerst in de halve finale staan, maar nu we zo ver zijn willen we die beker winnen. We moeten doorgaan."

{image[244013][right-half][]}Volgens Henry is de hele selectie van Arsenal vastbesloten om deze kans om de Champions League te winnen met beide handen te grijpen. "De enige spelers met wie ik ooit samengespeeld heb die de Champions League gewonnen hebben, zijn Kanu en Marc Overmars. Van onze huidige selectie heeft niemand deze prijs nog gewonnen. We zijn dus bijzonder hongerig naar succes."

De wedstrijd tegen Villarreal zal in ieder geval de laatste Europese wedstrijd worden op Highbury, de legendarische thuishaven van Arsenal. "Het is moeilijk om onder woorden te brengen hoe veel Highbury voor mij betekent", zegt Henry. "Het is een geweldig stadion, met een fantastische voetbalsfeer. Ik zal altijd bijzondere herinneringen houden aan Highbury, ik kan me haast niet voorstellen hoe het zal zijn om voor Arsenal in een ander stadion te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen