Dortmund rond met spits Valdez

19 april 2006, 15:34

Borussia Dortmund heeft een akkoord bereikt met de Paraguayaanse aanvaller Nelson Valdez. De 22-jarige aanvaller staat momenteel nog onder contract bij Werder Bremen, maar moet daar genoegen nemen met een rol als invaller achter Ivan Klasnic en Miroslav Klose. Het enige probleem is momenteel nog de transfersom die Bremen voor de jonge aanvaller wil incasseren.

Naar verluidt wil Bremen ongeveer 3,5 miljoen euro voor spits, die dit seizoen negen doelpunten maakte. Borussia Dortmund lijkt dit bedrag alleen op te kunnen hoesten wanneer sterspeler Tomas Rosicky vertrekt. De Tsjech staat al maandenlang de belangstelling van Atletico Madrid, maar tot een transfer kwam het vooralsnog niet. Het geld dat de verkoop van Rosicky op moet brengen, ongeveer negen miljoen euro, kan vervolgens gebruikt worden om de transfer van Valdez te bekostigen. 

Bij Dortmund zou Valdez de concurrentie aan moeten gaan met Matthew Amoah, die in de winterstop overkwam van Vitesse. Ook Steven Pienaar (Ajax) speelt volgend seizoen voor het elftal van trainer Bert van Marwijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen