Roda JC Kerkrade heeft Hadouir alweer terug

5 november 2010, 20:11   Bijgewerkt: 5 november 2010, 20:24

Roda JC Kerkrade kan sneller dan gedacht weer over Anouar Hadouir beschikken. De middenvelder, die tegen Vitesse een enkelblessure opliep, zou naar verwachting de uitwedstrijd tegen Feyenoord moeten missen, maar vrijdag is duidelijk geworden dat hij zondag toch in actie kan komen in de Kuip.

Ook Jimmy Hempte keert terug bij Roda JC. De Belg, twee weken geleden nog de matchwinner tegen NAC Breda, was afgelopen weekend tegen Willem II absent wegens een spierblessure. Tegen Feyenoord is hij echter weer van de partij. Voor Vincent Lachambre, Sebastian Svärd en Morten Skoubo geldt dat nog altijd niet.

Roda JC, dat dit seizoen uitstekend draait in de Eredivisie, morste afgelopen week punten tegen hekkensluiter Willem II (2-2). Volgens trainer Harm van Veldhoven is zijn team alweer over deze misstap heen. Alle neuzen zijn gericht op het tripje naar de havenstad, waar Van Veldhoven een kolkende massa verwacht.

“Je weet dat het in de Kuip in het begin heftig kan zijn. Dat hebben we ook in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord ervaren. Ik denk wel dat wij daar steeds meer volwassen mee omgaan. Tegen NEC en Willem II begonnen we juist heel goed, er is dus voldoende vertrouwen. Bovendien krijg je nu waarschijnlijk meer ruimte om je spel te spelen”, zegt de coach van de nummer vijf in de Eredivisie in de Limburger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen