Didulica: "Niet de beste, maar de duurste keeper speelt"

Koen Freriks
7 november 2010, 13:36

Joey Didulica vindt het niet terecht dat hij reservedoelman is bij AZ. De Australische keeper moet Sergio Romero voor zich dulden. Trainer Gertjan Verbeek maakt geen eerlijke keuze, beweert Didulica.

“Het gaat er bij AZ niet om dat de beste spelers spelen, maar de duurste”, aldus Didulica tegen RTV Noord-Holland. “De meest waardevolle spelers staan in het veld. Het geldt niet alleen voor mijn situatie, maar ook voor die van Kew Jaliens.”

Volgens Didulica zit teamgenoot Kew Jaliens in dezelfde situatie. “Hij was de beste speler van de voorbereiding en tevens onze aanvoerder. Maar tijdens de eerste wedstrijd van betekenis zat hij op de bank. Waarom? Omdat hij minder waard is dan andere spelers.”

De Australiër komt met nog een opmerkelijk verhaal naar buiten. “De club wil financieel alles eruit wringen wat er maar in zit. Een voorbeeld is de gang van zaken rondom onze shirts. Als wij besluiten om tijdens Europese duels van shirtje te wisselen met onze tegenstander, dan moeten we zeventig euro betalen aan de club. Dat is toch een traditie in het Europese voetbal. Dat soort dingen voel je toch.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen