Kuyt: "We willen weer de Champions League in"

Ger
8 november 2010, 07:43

Dirk Kuyt maakte zondag in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Chelsea zijn rentree bij Liverpool. De aanvaller, die een assist voor zijn rekening nam, was de afgelopen vier weken door een blessure aan zijn rechterenkelband niet beschikbaar.

"Het is heel fijn weer op het veld te staan. Zeker in zo'n belangrijke wedstrijd", laat Kuyt weten aan Sport1. "Natuurlijk heb ik keihard getraind, maar zo'n duel hakt er wel in als je vier weken geen wedstrijd meer hebt gespeeld. Fysiek is alles goed verlopen. De enkel raakte naarmate het duel vorderde wel wat vermoeid, maar ik kon het volhouden."

De Oranje-international had vooraf met Roy Hodgson afgesproken een uur te spelen. "Maar het ging zo goed dat de trainer besloot mij langer te laten staan. Vooraf hoop je natuurlijk dat de wedstrijd goed verloopt. Daarom ben ik blij met mijn assist. Fernando kon de doelpunten immers ook wel goed gebruiken."

'We zijn het seizoen heel erg slecht begonnen, maar de wereld ziet er nu weer een stukje beter uit. We hebben de laatste drie wedstrijden gewonnen en het vertrouwen is terug", stelt Kuyt. "Kampioen worden gaat lastig worden, maar we willen graag weer de Champions League in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen